5. heinäkuuta 2015

Leiri loppusuoralla


Kuvassa on jokaisen alaleirin kilpi. Vasemmalta Suupaltit (seikkailijat), Taikariimut (tarpojat), Makkaravarpaat (sudenpennut) ja Pirkka Eerikinpojan kilpi.


Viimeisenä leiripäivänä aamupalalla toimimme perinteiseen tapaan eli söimme puurot ja leivät, jonka jälkeen koitti tiskaus. Lipunnostossa oli tarpojista lipunnostajat ja sen jälkeen sudenpennut saivat taitomerkit, jotka he olivat suorittaneet melojasta ja vesillä liikkujasta. Seikkailijat saivat melonta ja kalastus taitomerkit.  Sen jälkeen koitti leirin purkaminen ja tavaroiden pakkaaminen.


Vasemmalta Samuel, Ronja, Sini, Erika, Riku ja Jere. Takana leirinjohtaja Pekka
 

Haastattelimme muutamaa henkilöä.
Rikun, 9 mielestä leirillä kaikista parasta oli lentopallon pelaaminen. Erika, 9 piti siitä, kun saa puuhastella kavereiden kanssa. Rikun ja Erikan mielestä leirissä ei ollut mitään valittamista.

Jeren, 10 v sekä Sinin , 10 v mielestä leirillä parasta oli uiminen. Huonointa oli nukkuminen, koska yöt olivat kylmiä.
Parasta Samuelin,12 v mielestä oli Kaken kertomat tarinat iltanuotiolla ja uiminen. Ronjan, 12 v mielestä leirin kohokohta oli melominen. Ikävää Samuelin mielestä oli trumpettiherätykset ja Ronjalla nilkan venähdys.

Ja lopuksi haastattelimme leirin johtajaa: Pekka Väkipartaa.
Minkälainen leiri on ollut? - Aivan mahtava!!!
Unohtuiko jotain oleellista kotiin ja pärjäsitkö ilman sitä?
- Uimahousut, jonka takia en voinut uida.
Milloin on seuraava leiri? - Ensi kesänä!
Saimme uusia kavereita ja leirillä varmasti jokainen oppi paljon uutta. Nämä neljä päivää olivat onnistuneita ja mukavia!


teksi ja kuvat: Milla ja Meri-Tuuli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Miltä leirimme vaikuttaa? Kerro se meille tai lähetä terveisiä!