4. heinäkuuta 2015

Pirkka Eerikinpoika ja kovakuoriainen

Iltapäivällä aurinko alkoi paistaa kunnolla ja tällöin sudareilla oli vedestä pelastautumisharjoitukset. He opettelivat laittamaan pelastusliivit oikein päälleen. Seuraavaksi he menivät veteen testaamaan miten pelastusliivit toimivat. Vedessä lilluskelun jälkeen heidät raahattiin pelastusrenkaalla takaisin rantaan. Joillekin sudareille se oli uusi asia ja joillekin tuttu juttu. Sudarit olivat hyvin innoissaan. Joidenkin mielestä vesi oli kylmää ja toisten mielestä taas ei. Joka tapauksessa he juoksivat saunaan lämmittelemään vedessä olon jälkeen.


Samaan aikaan tarpojat tekivät itselleen ruokaa trangioilla. Menu koostui makaroonista ja jauhelihasta. Kenenkään trangiaruoka ei onneksi palanut pohjaan. Ruoka oli ihan hyvää.
Ruokailun jälkeen suunniteltiin iltaohjelmaa. Jokaisen vartion piti keksiä jostain elokuvasta pätkä, näytellä se ja muiden oli arvattava mistä elokuvasta pätkä on.

Tarpojatyttö löysi kovakuoriaisen frisbee-kiekon sisältä ja nimesi sen Teppo Irmeliksi.


 
Iltaohjelma oli rannassa, jossa puhalsi kylmä tuuli. Tarpojien esitykset olivat ensin ja elokuvat arvattiin nopeasti. Myös muutamat johtajat tekivät samanlaisen esityksen. Tämän jälkeen oli muita ”tv-ohjelmia”. Kuten arvaa mikä väittämä on väärin, ja biisivisa (toim. huom. Kuutamolla sekä Bumtsi Bum). Sen jälkeen palasimme jonossa nuotiopaikalle jossa lauloimme nuotiolauluja ja kaksi Härmän Tähystäjää sai ansiomerkkejä: Louhisuden soljen sai Niko Kakkuri ja Suomen Partiolaisten pronssisen ansiomitalin sai Niina Kojonen.

Ansiomerkkien jakamisen jälkeen Kake kertoi Pirkka Eerikinpoika tarinan loppuun. Tai oikeastaan tarinan loppu piti keksiä itse. Viimeisenä teimme tietysti sisaruspiirin jossa lauloimme Tää ystävyys ei raukene. Tämän kaiken jälkeen menimme syömään iltapalaa, jonka menussa muun muassa oli vaahtokarkkeja. Iltapalan jälkeen piti mennä pesemään hampaat ja nukkumaan.

Teksti ja kuvat: Minttu ja Ester

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Miltä leirimme vaikuttaa? Kerro se meille tai lähetä terveisiä!