Viikinkihattu lajitteli leiriläiset alaleireihin. |
Tänään se vihdoin alkoi, nimittäin Kilpi 2015 –leiri
Evijärvellä.
Leiri alkoi perinteisesti lipunnostolla jonka jälkeen
saimme syödä herkullista Teurastaja Thorin makkarakastiketta.
Lajitteluseremoniassa leiriläiset jaettiin ikäkausittain alaleireihin seuraavasti: sudenpennut
ovat makkaravarpaita, seikkailijat suupaltteja ja tarpojat taikariimuja.
Jokainen leiriläinen sai punaisen, leirin logolla varustetun leirihuivin.
Sudenpennut Malla, 8 ja Iina, 7 kertovat ensimmäisestä
päivästä näin:
”Oltiin trampalla ennen kuin se kiellettiin, sitten me
oltiin leikkikentällä ja pystytettiin teltat. Tehtiin sudenpentujen kilpeä ja
oltiin uimassa.”
Haastattelimme leirin kokkeja seuraavin kysymyksin:
Nimi: Maritta Hanhikoski
Kuinka paljon teitte ruokaa ensimmäiselle aterialle?
”Perunoita keitimme 15 kg ja kastiketta 20 litraa”
Jäikö ruokaa paljon yli?
”Ei jäänyt, perunoita
jäi vain pari kiloa”
Oletko ollut ennen leirikokkina?
”Olen ollut monta kertaa”
Minkälaista ruokaa teette tälle leirille?
”Kaikenlaista, mutta enimmäkseen tuttuja ruokia, jotta
kaikki voivat syödä niitä”
Leirin kokit, Petteri Luoma Ylihärmän Partiolaista ja Maritta Hanhikoski Evipartiosta. |
Teksti: Maarit ja Teresa
Kuvat: Maarit, Teresa, Tiia
Hauskaa leiriä kaikille! Itse palasin eilen oululaisten lippukuntien yhteisleiriltä ja kyllä se partio vaan on huippua kesätekemistä :)
VastaaPoistaTerkuin Henna V. (edelleen YP:n jäsen, vaikka kohta 12 vuotta Oulun seudulla)
Erityisesti terkkuja mun entisille sudareille ja vartiolaisille (ainakin Petterille) :)
VastaaPoistaHei! Kivaa leiriä teille! Tullaan kattomaan teiän leiriä lauantaina! Hieno blogi! t. Aake
VastaaPoistaOulun leirin jälkitunnelmissa tutustun teidän leiriinne kuvien ja tekstien välityksellä. Ihanat ikäkausien nimet teillä. Nauttikaa leiristä täysin siemauksin!
VastaaPoistaKata Pohjolan Pirteistä, entinen YP